Hoe het begon....

Veel mensen hebben inmiddels al vernomen dat onze dochter Danaé in het ziekenhuis is opgenomen. Donderdagmiddag toen ze van school naar huis fietsten met een vriendinnetje is ze gebeten door een insect in haar gezicht. Toen ze thuis kwam was ze wat paniekerig, had het koud en was verward. In eerste instantie geen zorgelijke situatie natuurlijk. Binnen een uur werd de verwarring steeds groter en kon ze zich steeds minder herinneren. De huisarts herkende Danaé totaal niet in haar gedrag en heeft haar doorverwezen naar het ziekenhuis.De situatie van Danaé werd naarmate de tijd verstreek steeds slechter. Ze kon zich steeds minder herinneren, simpele vragen als wat haar leeftijd is of op welke school ze zit kan ze niet of moeilijk beantwoorden. Ook kreeg ze steeds meer moeite om personen te herkennen, namen van familieleden of vriendinnen kan ze vaak niet plaatsen.Al met al dus een zorgelijke en voor Danaé een emotionele situatie.Gisteren is er een MRI-scan gedaan, haar bloed en vitale functies zoals hart, longen, bloeddruk e.d. zijn gecontroleerd. Gelukkig is daar niets uitgekomen en zijn al deze functies goed. De artsen vinden het een zorgwekkende situatie omdat vooralsnog niet kan worden vastgesteld wat de oorzaak is van haar geheugenverlies. De insectenbeet is zeker uitgesloten als oorzaak. De artsen willen de situatie blijven volgen dus Danaé verblijft nu nog in het ziekenhuis. Voorlopig was de situatie vanmorgen nog onveranderd ten opzichte van gisteren. Gisteren is de winkel RPQ Kaatsheuvel/Dongen door de situatie gesloten geweest. Mijn excuus als u onverwachts aan een gesloten deur gestaan heeft en ik hoop dat u hiervoor begrip kan opbrengen. Vandaag wil ik de winkel weer openen, mocht de situatie veranderen dan is het mogelijk dat de winkel alsnog dicht gaat. Wanneer er dringende vragen zijn kan u contact opnemen met RPQ Dongen/Kaatsheuvel 0162-696690 of info@rpq.nl Wij willen iedereen bedanken voor de berichten, kaarten en telefoontjes die wij inmiddels hebben mogen ontvangen. Het is hartverwarmend hoeveel mensen er met Danaé en ons meeleven. Sorry wanneer wij nu even niet iedereen persoonlijk te woord kunnen staan. Ook heel erg bedankt aan onze lieve familie die onze andere meiden zo liefdevol opvangen en ons steunen!Wanneer wij meer weten zullen wij weer een bericht posten om zo iedereen op de hoogte te houden.

Reactie schrijven

Commentaren: 0