Korte Update

Even een korte update. De situatie bij Danaé is helaas nog niet verbeterd. Soms lijkt ze heldere momenten te hebben om daarna weer terug te vallen. Danaé heeft nog steeds problemen met haar geheugen en kan eenvoudige en alledaagse handelingen niet meer als vanzelf uitvoeren. Ook de herkenning van familie en vrienden is nog niet verbeterd.Komende week gaan ze bij haar middels een narcose hersenvocht afnemen om de laatste neurologische onderzoeken te kunnen doen. Dit is nog niet eerder gedaan omdat een ruggenprik bij bewustzijn op dit moment te traumatische voor haar kan zijn. Wij zijn blij met alle steunbetuigingen en hopen nog steeds op een positieve afloop. een korte update. De situatie bij Danaé is helaas nog niet verbeterd. Soms lijkt ze heldere momenten te hebben om daarna weer terug te vallen. Danaé heeft nog steeds problemen met haar geheugen en kan eenvoudige en alledaagse handelingen niet meer als vanzelf uitvoeren. Ook de herkenning van familie en vrienden is nog niet verbeterd.Komende week gaan ze bij haar middels een narcose hersenvocht afnemen om de laatste neurologische onderzoeken te kunnen doen. Dit is nog niet eerder gedaan omdat een ruggenprik bij bewustzijn op dit moment te traumatische voor haar kan zijn. Wij zijn blij met alle steunbetuigingen en hopen nog steeds op een positieve afloop.Even een korte update. De situatie bij Danaé is helaas nog niet verbeterd. Soms lijkt ze heldere momenten te hebben om daarna weer terug te vallen. Danaé heeft nog steeds problemen met haar geheugen en kan eenvoudige en alledaagse handelingen niet meer als vanzelf uitvoeren. Ook de herkenning van familie en vrienden is nog niet verbeterd.Komende week gaan ze bij haar middels een narcose hersenvocht afnemen om de laatste neurologische onderzoeken te kunnen doen. Dit is nog niet eerder gedaan omdat een ruggenprik bij bewustzijn op dit moment te traumatische voor haar kan zijn. Wij zijn blij met alle steunbetuigingen en hopen nog steeds op een positieve afloop.

Reactie schrijven

Commentaren: 0