Goed Nieuws

GOED NIEUWS!!! Zojuist tijdens het bezoek kwam er onverwachts een arts met het volgende bericht.Er is bij Danaé een antistof in haar bloed gevonden. Deze heeft zich aangehecht aan haar hersencellen en weefsel. Dit is wat haar geheugenverlies veroorzaakt heeft. Danaé krijgt nu verdeeld over 3 dagen 3x een infuus met medicatie om het herstel hiervan te versnellen.Verder gaan ze morgen alsnog hersenvocht afnemen middels een ruggenprik en een echo maken van haar eierstokken omdat er een kleine kans bestaat dat die deze antistoffen aanmaken. Danaé is dolblij en overrompeld met dit bericht. En zoals ze zelf zegt blij dat ze niet gek is........Wat een vreemde situatie, om 19u had ik nog een gesprek met een arts en werd er besproken hoe we Danaé weer zo goed mogelijk thuis in het gezin konden laten functioneren. Welke psychiaters en psychologen hierbij ons zouden gaan ondersteunen en 2 uur later is er een compleet ander vooruitzicht en toekomstbeeld.Het kan nog heel lang duren voor ze weer volledig hersteld is maar we kunnen eindelijk gaan werken aan haar herstel. Iedereen nogmaals bedankt voor alle kaarsjes, berichten, kaarten, medeleven en alle hoop dit helpt ons nog steeds en brengt veel kracht. Dankjewel!

Reactie schrijven

Commentaren: 0