Na 2 weken revalidatie

Na 2 weken van revalidatie is in overleg met de artsen besloten om vandaag, 2 weken vervroegd met het toedienen van de 2e prednison kuur van 3 dagen te starten. De anti-stoffen zijn helaas nog niet onder controle en dit zorgt regelmatig voor veel uitval bij Danaé. Ze is vanmorgen weer verhuisd naar haar vertrouwde afdeling D2 in het St. Elisabeth Ziekenhuis. Hoewel ze als een berg tegen het infuus opziet vind ze het het fijn om weer haar bekende verpleegkundigen te zien. Wanneer ze niet ziek wordt van de medicatie zal ze vanavond weer naar haar eigen kamer in het RC gaan. Wanneer ze veel bijwerkingen heeft blijft ze in het ziekenhuis tot en met donderdagavond

Zelf wil ze heel graag terug vanavond want er neemt een meisje/vriendin van haar groep afscheid waar ze erg aan gehecht is. Wij hopen dus dat dit gaat lukken.

Afgelopen weekend is Danaé weer lekker thuis geweest. Het was natuurlijk heerlijk weer en daar hebben we gebruik van gemaakt met heerlijke wandelingen in de rolstoel. Ze wilde ook graag even naar de lichtjes (kermis). Dit gaf natuurlijk heel veel indrukken en was ook zichtbaar vermoeiend voor haar. Zondag hebben we mama Twanny verwend voor moederdag. Ook zijn we nog heel even over de braderie geweest waar ze ondanks haar slechte zicht heeft genoten van alle gezelligheid en kraampjes.

Gisteren ging het een stuk beter met Danaé. Het lopen gaat heel erg goed en ook haar zicht is weer wat verbeterd. Ze weet heel erg goed dat volgende week donderdag haar Kindermusicalgroep De Notenkrakers vertrekt naar Parijs en Euro Disney. De Notenkrakers zullen zelfs een optreden verzorgen in Euro Disney en dat is zeer uitzonderlijk! Hier kijkt ze al meer dan een half jaar naar uit. 

Danaé is als sinds gisteren er over bezig dat de artsen in het RC maar moeten aangeven wat ze moet kunnen om mee te mogen op deze reis....., wij hopen diep in ons hart dat wij haar niet teleur hoeven te stellen maar weten ook dat het haast onmogelijk is. Wat wel heel prettig is dat er door de leiding en bestuur van de Notenkrakers zeer meelevend en ruimdenkend mee wordt omgegaan. Danaé en wij mogen tot de dag voor vertrek beslissen of ze mee mag/kan. Er is zelfs een mogelijkheid aangeboden dat 1 van ons mag mee reizen. Wij zijn dan ook heel erg dankbaar daarvoor, het is heel fijn dat mensen met Danaé en ons meedenken, dat doet ons goed! Heel erg bedankt hiervoor!

Ook voor aankomend weekend heeft ze weer meerdere doelen gesteld, aankomende zaterdag bestaat Stichting Muziekids Tilburg 3 jaar en dat word gevierd met een feestje waarvoor ze uitgenodigd is. Er komt een speciale muzikale gast optreden dus erg spannend.... 

Zondag is 1 van haar beste vriendinnen jarig en die komt natuurlijk in de ochtend op visite. Ook vieren wij dan de verjaardag van Blossom die maandag alweer 7 wordt en dat moet natuurlijk niet ongemerkt voorbij gaan. Hoewel het voor onze doen een "rustig" feestje met alleen familie zal worden maken we er een leuke en onvergetelijke verjaardag van!

www.anti-nmda.nl

#nmda #RCleijpark #feest #muziekkids #eurodisney #dankbaar#etzelisabeth #notenkrakers

Reactie schrijven

Commentaren: 0