Wat een bijzondere week......

Wat een bijzondere week hebben wij achter de rug. Wij voelen ons op handen gedragen! Ongelofelijk wat de inzamelingsactie van de klas van Danaé en haar mentor Fay Roodbol allemaal teweeg heeft gebracht. Diverse media hebben de actie opgemerkt en uitgebreid aandacht aan besteed. Zelfs een item in Hart van Nederland. Door dit item zijn we in contact mogen komen met 2 lotgenoten waar wij heel blij mee zijn.

 

Wat ik heel bijzonder vind is dat er spontaan nieuwe acties worden opgezet. De collega's van Twanny van Stichting Schakelring sluiten aan bij de actie van SG de OverlaatPLUS Stephan van Engelen zet een inzamelingsactie op. En dan niet te vergeten de zeer succesvolle ijsjes actie van La Vittoria Waalwijk. De doneeractie op onze site www.anti-nmda.nl loopt fantatisch, er is deze week weer ontzettend veel gedoneerd uit alle hoeken van Nederland, heel bijzonder en echt helemaal geweldig, nogmaals onze grote dank.

 

En dan zijn we er nog niet, ik ben de gehele week op alle mogelijke manieren benaderd door heel veel mensen die ook een actie willen opzetten en daar zitten hele bijzondere bij. Zodra dit allemaal concreet is zullen wij jullie hier zeker van op de hoogte brengen. Wat een warm gevoel en kracht geeft ons dit.

 

Ook voor Danaé was het een bewogen week. Helaas zag ze vanaf dinsdag niets met haar linker oog. Lopen was ook weer moeizaam. Verder was ze erg boos, teleurgesteld in alles wat met artsen en therapeuten te maken had. Haar onmacht en verdriet mag ze natuurlijk ventileren maar dat doet ze helaas bij degene die het dichtste bij haar staat, mama...... wat heeft Twanny veel te verduren gehad deze week, en natuurlijk heeft ze dit met veel liefde over voor Danaé maar het emmertje was gisteren meer dan vol helaas.

 

Natuurlijk hielp de spanning voor de uitslag die we zeer hoogst waarschijnlijk vandaag zouden krijgen hier ook niet aan bij. 

Gelukkig hebben wij de uitslag van het hersenvocht ontvangen. En er is heel goed nieuws te melden! Er zitten op dit moment géén anti-stoffen meer bij haar hersenen. Er zijn alleen nog anti-stoffen in haar bloed waargenomen. Dit is een hele grote stap voorwaarts waar we heel erg blij en gelukkig mee zijn.

 

Wij hopen dat de ergste ontstekingen nu achter de rug zijn en dat Danaé eindelijk stapjes vooruit kan en mag gaan maken. Ondanks dat de kinderneuroloog vandaag erg schrok van de diverse uitvallen bij Danaé hebben wij weer wat rust gevonden dat we op de goede weg zijn.

 

Op naar weer een nieuwe week, bedankt iedereen die ons op wat voor manier dan ook bijstaan, jullie zijn kanjers!

 

www.anti-nmda.nl

#antinmda #inzamelingsactie #donatie #hartverwarmend #dankbaar

Reactie schrijven

Commentaren: 0