UPDATE Actie Kim, OBS De Vlieger Alkmaar

26-08-2017

Kim van Eck € 85,00

Nog een storting van Kim.

11-07-2017

 

Kim van Eck € 100,00

Eerste storting inzamelingsactie van Kim. Ze gaat nog even door voor Danae!!

Kim wil graag door inzamelen van statiegeldflessen, geld ophalen voor haar zieke achternichtje Danaé. De 14 jarige Danaé Ligtvoet heeft anti-NMDA. Een zeer zeldzame hersenaandoening, waar nog weinig onderzoek naar is gedaan.

 

Anti-NMDA is een aandoening waarbij de hersenen ontstoken raken, doordat afweerstoffen zich tegen het eigen hersenweefsel richten. Auto-immuun aandoening. De gevolgen hiervan zijn groot. Wat voor de meeste mensen de normaalste zaken zijn, is voor haar niet zo vanzelfsprekend meer.

Omdat er in Nederland zo weinig bekend is over deze aandoening en ook de medici voor een raadsel staan, is het van groots belang dat er geld komt om onderzoeken mogelijk te maken.

 

Dus mochten jullie statiegeldflessen kunnen missen, zouden jullie deze dan in de klas bij meester Peter of juf Iris willen inleveren.

 

Wilt u liever direct een donatie doen, dan kan dat via de website www.anti-nmda.nl onder het kopje “verhaal Danae” helemaal onderaan de pagina. Hier kunt u ook meer informatie vinden over anti-NMDA.

 

http://devlieger-alkmaar.nl/

 

Namens Kim alvast heel erg bedankt!

Reactie schrijven

Commentaren: 0