UPDATE benefietfeest "KAATSHEUVEL VOOR DANAÉ!"

UPDATE 24-09-2017

 

Vanmiddag het eindbedrag bekend gemaakt wat ‘Kaatsheuvel voor Danaé’ heeft opgeleverd. Super trots dat deze avond €3714,97 heeft opgeleverd!! 

 

Alle opbrengsten gaan naar Stichting Anti-NMDA. Deze stichting zamelt geld in voor onderzoek naar de zeldzame ziekte Anti-NMDA, een ziekte waarbij gedeeltes van de hersenen ontsteken.

Danaé is een meisje uit Kaatsheuvel die aan deze ziekte lijdt...

 

Alle vrijwilligers, artiesten, organisaties, bedrijven en iedereen die heeft meegewerkt aan deze avond: SUPER BEDANKT!!

UPDATE: 15-07-2017

 

SUPER, SUPER, SUPER, SUPER!!!!

 

Wat was het geweldig gisteren! Ik wil iedereen super bedanken die er aan hebben bijgedragen om het zo'n super feest te laten worden! Bedankt voor alle donaties, bedankt alle sponsoren en verenigingen, bedankt alle vrijwilligers achter de bar, bij de muntverkoop, bij de deur en bij de garderobe, bedankt feestende bezoekers, BEDANKT IEDEREEN!

 

Ook wil ik alle artiesten bedanken voor hun belangeloze optreden: Arjon Oostrom, Rob Grijsbach, Randy Watzeels, PartyfrieX (Tom Wilborts en Bart Coppes) en DJ Stefan Van Wanrooij!!

 

Binnenkort zullen we, nadat we het de familie van Danaé hebben bekend gemaakt, via Facebook bekend maken welk bedrag we hebben opgehaald!! Houd Facebook goed in de gaten!!

 

UPDATE: 13-07-2017

 

Bron: Facebook Thom Craane

 

Super trots kan ik melden dat Kaatsheuvel voor Danaé volledig is

 

UITVERKOCHT!! ER ZIJN GEEN KAARTEN MEER!!

 

Iedereen super bedankt voor het delen, like en verspreiden van dit evenement en natuurlijk voor het kopen van de kaartjes! Ik kan het gevoel wat ik heb niet beschrijven! Gewoon geweldig!

Ik wil nu alvast iedereen heel veel plezier wensen aanstaande vrijdag en dat we vrijdag het bedrag nog hoger mogen en kunnen maken!

--BREAKING NEWS--

 

De afgelopen weken zijn er verschillende acties geweest om geld in te zamelen voor Danaé Ligtvoet. Danaé heeft de zeldzame ziekte Anti-NMDA, een ziekte waarbij delen van de hersenen ontsteken. Voor onderzoek is geld nodig. Ik kon ook niet stil blijven zitten en wilde ook iets voor haar doen!

 

Op VRIJDAGAVOND 14 JULI 2017 zal er in Het Klavier in Kaatsheuvel een groot benefietfeest gehouden worden: KAATSHEUVEL VOOR DANAÉ! Verschillende artiesten hebben hun medewerking toegezegd: Arjon Oostrom, PartyfrieX, Rob Grijsbach, Randy Watzeels, DJ Stefan Van Wanrooij zullen daar belangeloos optreden. Natuurlijk zal ik zelf ook optreden deze avond. De opbrengst van deze avond zullen in zijn geheel naar dit goede doel gaan.

 

Kaarten kosten €3,- in de voorverkoop en zijn voor nu alleen nog te reserveren via INFO@THOMCRAANE.NL. Vanaf volgende week zullen de kaarten ook verkrijgbaar zijn bij Bij Anton en bij RPQ Kaatsheuvel!  

 

Op 14 juli kosten de kaarten €8,- aan de deur!

 

RESERVEER NU JE KAARTEN WANT HOE MEER MENSEN, HOE MEER GELD WE OPHALEN VOOR DANAÉ!

 

DEEL, LIKE EN ZEGT HET VOORT!!!

 

Voor meer info over de ziekte Anti-NMDA kijk je op: www.anti-nmda.nl

Voor meer info over dit initiatief: www.thomcraane.nl/kaatsheuvel-voor-danae

Aan deze avond werken mee: Fabulous Rental, IRO EVENTS, Handbalvereniging DESK, Jeugdpret!, Tejater Spot, Bij Anton

Reactie schrijven

Commentaren: 0