Benefietavond voor zieke Danaé in Kaatsheuvel (Item BD)

Bron: Brabants Dagblad

 

KAATSHEUVEL - Feestzanger Thom Craane uit Kaatsheuvel organiseert vrijdag 14 juli een benefietavond voor zijn zieke dorpsgenote Danaé Ligtvoet. Zij heeft de zeldzame hersenziekte Anti-NMDA. Iedereen is vanaf 20.00 uur welkom in Het Klavier, waar diverse artiesten belangeloos optreden. 

 

 

De 14-jarige leerlinge van De Overlaat in Waalwijk werd dit voorjaar onderweg naar huis door een insect in haar slaap gestoken. De beet heeft ernstige gevolgen: Danaé is verward, beweegt moeilijk en ziet slecht. Het blijkt een weinig voorkomende hersenontsteking te zijn en ze moet revalideren. 

 

Haar ouders richten de stichting Anti-NMDA op om geld in te zamelen voor onderzoek naar deze anti-immuunziekte. Door verschillende acties hebben ze al 1.925 euro opgehaald en ook de opbrengst van de benefietavond gaat naar de stichting. Craane hoopt daarom op zo'n 400 bezoekers. Die kunnen uiteraard gaan genieten van de gastheer zelf, maar ook zullen van de partij zijn Arjon Oostrom, PartyfrieX, Rob Grijsbach, Randy Watzeels en DJ Tahvo.  

 

De avond wordt gesponsord door Kaatsheuvelse bedrijven. Verder verlenen onder meer Stichting Jeugdpret, Tejater Spot en HV Desk hun medewerking.  

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0