Gijsje Eigenwijsje

2018 is bijna een week oud. We hebben Danaé Ligtvoet twee weken thuis mogen hebben en wat is dat een prettig gevoel geweest. Ze heeft het super gedaan. Ze is moe van alles wat we hebben meegemaakt al hebben we nog zoveel rustmomenten ingebouwd. We schrokken van velen dingen maar daar gaan ww in 2018 verder op bouwen.

 

In de eerste week kerst en alle prikkels die daar bij horen. Alle drukte...Alle nieuwe vormen van contact. Wat heeft ze het super gedaan. De dagen tussendoor waarin ik met Fai naar een handbal tournooi afreisde en Gerdy zichzelf over Danaė omfermde. En ze de kinderkamer van ons nieuwe neefje of nichtje mocht inrichten. Kort maar concreet hing ze haar zelfgemaakte pronkstukken op. Wat haar creativiteit is dit jaar velen malen meer gegroeid. Wat koste het haar veel energie.

 

De tweede week waren we alle vijf echt vrij. We mochten genieten van een vakantie in het huisje van Gijsje Eigenwijsje. Pascale Kok had ons daarvoor opgegeven. Oprechte dsnk daarvoor!

 

Wat een warm huis. Wat een intens gevoel om een week samen te zijn sinds negen maanden. Velen uren hebben we de rust opgepakt in het huisje. Spelletjes doen en Danae haar rust gunnen tussendoor. Samen met Fai en Blossom gaan poolen en ondertussen genieten van de kleine dingen in het leven. Maar ook ondetzoeken wei welke rol heeft in de zussen chemie. Voor Fai en Blossom is het zoeken naar een nieuwe zus.

 

Wat kwam de vermoeidheid eruit. Het herinneringenboek van andere gezinnen raakten ons intens. Tuurlijk maakte we zelf ook een dankwoord aan Gijs die dit als wens uitsprak voor hij een mooie ster werd.

 

2017 is achter de rug. We vierden oud op nieuw , gunde elkaar wederom het beste. Al is het ons zo duidelijk dat we niet weten wat ons te wachten staat. Een ding weten we .....nog maar vijf weken rcl! Dan komt Danae naar huis. Dat zal veel energie kosten voor ons allevijf.

 

Een nieuwe dynamiek. Een nieuwe rolverdeling. Maar we komen er wel.

Dank je wel 2017 voor alle vriendschappen die je ons gegeven hebt. Het inzicht in mensen om ons heen en in onszelf. Dankjewel dat we Danaė bij ons mogen hebben. Dat we krachtige meiden hebben. Dat Jur en ik elkaar ruimte gaven.dat we juist genoten van de kleine dingen.

 

Op naar de laatste weken rcl. Een nieuwe andere toekomst als we in 2016 hadden bedacht. Maar dank je wel dat we het mogen beleven! Samen als gezin. Doodmoe maar knokkend.

 

Gewoon genietend van elk moment dat we samen zijn.

Zo trots op onze drie meiden😀

#gijsjeeigenwijsje#sterkerna2017#alleenliefdedoetleven

Reactie schrijven

Commentaren: 0