Notenkrakers

Lieve lieve notenkrakers

 

Wat hebben jullie een mooi weekend neergezet.

 

Danaé Ligtvoet had zo graag meegedaan met deze musical. Zo graag ėėn van jullie geweest op dat podium. Gisteren het uitreiken van de toi toi tjes aan jullie heeft diepe indruk gemaakt. Wat heeft ze gehuild toen ze in de zaal naar jullie keek. Wat wenste ze erbij te zijn. Mijn hand is beurs geknepen van emotie.

 

Het lied van Les Miserables wat ze meezong omdat ze het wekelijks oefende bij music kids en juist dit het lied was van opa peter. En waar ze haar eigen tekst rondom haar ziekte op schreef.

 

Het einde van deze musical .....de vader van Sara die zijn geheugen kwijt was....zo herkenbaar....zo dichtbij zo intens.

 

Wat raakten jullie haar en ons.....vooral toen we naar beneden gingen met de lift....ze met betraande ogen jullie kant op keek achter de glazen deur toen jullie stonden te wachten om naar beneden te komen. En jullie onder leiding van Mirthe( vader van Sara) luid juichde toen jullie haar zagen. Ik kan als moeder geen warmer gevoel krijgen! Dank je wel lieve krakers! Voor alle steun aan Danaė voor alle lieve berichten...de knuffels uit Euro Disney omdat ze daar ook niet bij kon zijn. Dank dat ze het vertrouwen krijgt van jullie.

 

Danaė 2.0 komt eraan!

Reactie schrijven

Commentaren: 0